Heippa!

Tervetuloa seuraamaan blogia liikunnasta, terveydestä ja hyvinvoinnista; ajatuksia, ohjeita ja unelmia kookoksesta kärrynpyörään ja voimaharjoittelusta terapeuttisen harjoittelun saloihin.

Reissu nimeltä ELÄMÄ on ainutkertainen kokemus meille kaikille – hyvällä kunnolla ja terveessä kehossa saat siitä irti enemmän ja kokemus on kivempi sekä kevyempi, pystyt nauttimaan elämästä. Jaksaminen arjessa ja työssä on sinun kunnon ja terveyden mukainen. Siksi kunnostaan ja terveydestään kannattaa huolehtia; löytää omat mielekkäät tavat toimia ja toteuttaa itseään. Ihminen on luotu liikkumaan. Kestävyyskunto, lihaskunto, liikkuvuus – käytä sitä tai menetä sitä. Samoin tuki- ja liikuntaelinten ongelmissa inaktiivisuus vain rappeuttaa kudoksia nopeammin ja kivut kroonistuvat. Meidän jokaisen tulisi löytää ne omat tavat liikkua ja huolehtia itsestä – siinä osaava valmentaja on korvaamaton apu ja tuki.

Liikkumisessa, harjoittelussa on tärkeää liikesuoritusten tekniikan osaaminen sekä harjoitusten ohjelmointi tavoitteen ja lähtötason mukaan kuin myös oman kehon kuuntelun osaaminen. Ja hei, vaikka sohvassasi olisi magneetti ja eteisen kynnys tuntuisi kolmemetriseltä, niin tahdonvoimakin on treenattavissa kuin lihaksisto. Liikkeelle oman kunnon mukaan – niin liikkuminen on mukavaa ja kohta jaksatkin jo taas enemmän. Fysioterapeutin ohjeilla pääset kuntoon sekä huollat kehoa ja mieltä. Tervetuloa mukaan blogiini ja valmennukseen!


Kategoriat: Blogipostaukset

Tagit: liikunta terveys hyvinvointi pt personaltrainer fysioterapeutti Fysio-valmentaja valmentaja ravintovalmennus tules kuntoutus työhyvinvointivalmennus Hollola Lahti Päijät-Häme


Sinua saattaa kiinnostaa myös ...

Yhteistyösopimukset

Yhteystiedot

Terhi Savolainen

Y-tunnus: 2233466-9

+358 50 571 2417

terhi@myimpression.fi

Seuraa somessa!