Minä ja My.Impression

Olen fysioterapeutti-valmentaja, intohimoinen terveysihminen ja kuntoliikkuja. Ihmiset, terveys, liikunta, liikkumiskyky ja hyvinvointi ovat sydämeni asioita. Missioni on tuottaa terveyttä, hyvinvointia ja toteutuneita unelmia fysio-valmennuksen ja terveysvalmennuksen kautta.

Valmennuksessani voit oppia kehostasi paljon niin fyysisen kunnon ja terveyden kohentamisen alueilla kuin vaivojen ennaltaehkäisyssä kuntoutuksessa. Kilpaurheilutaustalla fitness on antanut valtavasti omakohtaista kokemusta hypertrofisesta harjoittelusta, tiukoistakin dieeteistä sekä levon ja harjoittelun suhteen optimoinnista. Aina ei tarvita urheilullisia tavoitteita vaan arvokas tavoite voi olla liikunta- ja toimintakyvyn, terveyden, vireyden, hyvän olon säilyminen/kohentuminen elämän eri vaiheissa.

Meille kaikille elämä on ainutkertainen – terveessä kehossa mieli voi paremmin ja elämä on kivempaa – valmennuksessani terveydestäsi ja kehostasi huolehtimisesta tulee sinulle myös motivoiva ja hauska opintie itseesi!Yhteistyösopimukset

Yhteystiedot

Terhi Savolainen

Y-tunnus: 2233466-9

+358 50 571 2417

terhi@myimpression.fi

Seuraa somessa!